Bezoekadres: Weseperweg 2, 8111PK, Heeten Telefoon: 0572-381519 Email: bernadette@mijnplein.nl

Het Team

Niet op de foto: Dorette de Vos, Kristel Meijer, Marloes Fiet, Agnes Lubbers. Lisa Timmer en Mariska Geerlings (foto is nog van schooljaar 2020-2021)

Schooljaar 2021-2022

Vervanging

Op stichtingsniveau (mijnplein) is er een contract afgesloten bij vervangerspool PON (Personeelscluster Oost Nederland). Bij ziekte komen leerkrachten uit deze pool vervangen.

Directie

Directeur                            Karin van Beurden

Leerkrachten/Onderwijs ondersteund personeel:

groep 1/2 A                        Mieke Berends* (ma-di-wo) en Marianne (do-vr)

groep 1/2 B                        Elke van Rossum
groep 1/2 C                        Ceciel Reimert

groep 3 A                           Tessa Meijborg (ma-di-wo) en Irma Jansen (do-vr)

groep 3/4 B                        Manon Bekedam
groep 4 A                            Arianne Altena

groep 5 A                            Jetske Groote Wolthaar (ma-di-do-vr) en Irma Jansen (wo)
groep 5B                             Paula Aa en Elaine Cochlovius (vr om de week)

groep 6A                             Mariska Geerlings (ma-di-wo) en Karlijn Heetkamp* (do-vr)
groep 6B                             Elsje Baas (ma-di-wo) en Dinie Schrijver (wo-do-vr)

groep 7 A                            Nienke Koerhuis

groep 8 A                            Anouk Nijenhuis en Mariska Geerlings (vr om de week)

Gym 1-8                             Kristel Meijer*

Administratie                      Agnes Lubbers en Esmee Krosman

Intern begeleider                Elaine Cochlovius en Anneloes Numan

Extra ondersteuning en handen in de groepen:

Ondersteuning in groep 1/2 door: Lisa Timmer* (onderwijsassistent) en Anneloes Numan.
Ondersteuning in groep 3/4 door Wilma Maatman (onderwijsassistent)
Ondersteuning in groep 8 door Elaine Cochlovius (ma-di) en Mariska Geerlings (do-vr).
Begeleiding plusleerlingen door Linda Schoorlemmer (wo)

* Een WPO leerkracht is een vierdejaarsstudent van de Pabo, die voldoende studiepunten heeft behaald en daardoor startbekwaam is. Zij wordt op afstand begeleid.
* Mieke Berends wordt tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen door Marlous Haarsman.
* Lisa Timmer wordt tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen door Magda Mous.

Overige functies/taken:

Interne coördinator opleiden in de school         Anneloes Numan
Interne coördinator vierkeerwijzer                     Elke van Rossum en Anouk Nijenhuis
Coördinator ICT                                                 Mariska Geerlings
Rekencoördinator                                              Anneloes Numan
Leescoördinator                                                Irma Jansen - Marianne Floor

Overige:

Tuinman