Bezoekadres: Weseperweg 2, 8111PK, Heeten Telefoon: 0572-381519 Email: bernadette@mijnplein.nl

Het Team

Niet op de foto: Dorette de Vos, Kristel Meijer, Marloes Fiet, Agnes Lubbers. Lisa Timmer en Mariska Geerlings

Schooljaar 2020-2021

Vervanging

Op stichtingsniveau (mijnplein) is er een contract afgesloten bij vervangerspool PON (Personeelscluster Oost Nederland). Bij ziekte komen leerkrachten uit deze pool vervangen.

Directie

Directeur                            Dorette de Vos

Leerkrachten/Onderwijs ondersteund personeel:

groep 1/2 A                        Mieke Berends (ma-di-wo) en Marianne (do-vr)

groep 1/2 B                        Elke van Rossum (ma-di-wo) en Ceciel Reimert (do-vr)

groep 3 A                           Jetske Groote Wolthaar (ma-di) en Irma Jansen (wo-do-vr)

groep 3/4 B                        Manon Bekedam

groep 4 A                           Tessa Berghuis

groep 5 A                           Arianne Altena

groep 5 B                           Paula Aa en Elke van Rossum (vr om de week)

groep 6 A                           Elsje Baas (ma-di-wo) en Dinie Schrijver (wo-do-vr)

groep 7 A                           Nienke Koerhuis

groep 7/8 B                        Anouk Nijenhuis en Elke van Rossum (vr om de week)

groep 8 A                           Mariska Geerlings en Anneloes Numan (di om de week)

Gym 1-8                             Kristel Meijer*

Administratie                      Agnes Lubbers en Marloes Fiet

Intern begeleider                Elaine Cochlovius* en Anneloes Numan

Extra ondersteuning en handen in de groepen:

Linda Schoorlemmer (leerkracht)
Wilma Maatman (onderwijsassistent)·
Lisa Timmer (onderwijsassistent)·
Op de donderdagen biedt Elke van Rossum ondersteuning in de kleutergroepen.

* Een WPO leerkracht is een vierdejaarsstudent van de Pabo, die voldoende studiepunten heeft behaald en daardoor startbekwaam is. Zij wordt op afstand begeleid.
*Kristel Meijer wordt tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen door Claudia Westenbroek.
*Elaine Cochlovius wordt tijdens haar afwezigheid vervangen door Saskia Speksnijder.

Overige functies/taken:

Interne coördinator opleiden in de school         Anneloes Numan
Interne coördinator vierkeerwijzer                     Elke van Rossum en Anouk Nijenhuis
Coördinator ICT                                                 Mariska Geerlings
Rekencoördinator                                              Anneloes Numan
Leescoördinator                                                Irma Jansen - Marianne Floor

Overige:

Tuinman                                Herman Hoogeslag