Inschrijven op de Bernadetteschool?

U wilt uw kind aanmelden voor onze school? Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij onderstaande stappen.

Stap 1: U meldt uw zoon/dochter aan via het aanmeldingsformulier. Bij voorkeur minimaal 4 maanden voordat uw zoon/dochter 4 jaar wordt. Het kan zijn dat de gemeente u al eerder vraagt om zich aan te melden.
Dit aanmeldingsformulier vind u hier of onder "documentatie en formulieren".

Inschrijfformulier downloaden - klik hier

Stap 2: Een paar weken voordat uw zoon of dochter op school zal beginnen, krijgt u van ons een uitnodiging voor een informatie- en/of intakebijeenkomst. Dit gesprek zal plaatsvinden met de (adjunct) directeur van de school. In deze uitnodiging kunt u ook lezen in welke groep bij welke juffen uw zoon of dochter komt.

Stap 3: Na inschrijving ontvangt uw zoon of dochter een uitnodiging voor vijf kijkochtenden. Deze zullen plaatsvinden een dag na de 4e verjaardag van uw kind. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan het kennismaken met zijn of haar klasgenootjes.

Stap 4: Uw zoon/dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

*Kinderen die 4 jaar worden in de 6 weken voorafgaand aan de zomervakantie, stromen in na de zomervakantie.

Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.