Welkom bij groep 1/2B

Schooljaar 2017-2018
Leerkrachten: juffrouw Diny Marissink (ma, di) en juffrouw Veronique Rabs (wo, do, vrij) 


20 december 2017
Gisteren hebben wij de 2e adventsviering gevierd met de kinderen. We hebben liedjes gezongen, geluisterd naar het kerstverhaal en we hebben de 3e en 4e kaars aangestoken. Ook waren juf Manon en Juul bij de viering aanwezig. Juf Manon heeft verteld over Juul en over de verschillen tussen de geboorte van Juul en Jezus.
In de klas werken wij ook over kerst. De kerstboom staat en er worden mooie werkjes gemaakt. Ook aan de themamuur wordt flink gewerkt. Daarop kun je zien wat wij allemaal leren over de kerst en wat wij allemaal weten. De letter 'k' staat deze week centraal. De foto's staan in het fotoalbum.

22 november 2017
Wat een geluk vandaag! We mochten vandaag pepernoten maken. Wat fijn dat zoveel mama's en papa's de pepernoten thuis willen bakken. Morgen gaan we alle pepernoten eerlijk verdelen en natuurlijk ook even proeven. De foto's zijn te vinden in het fotoalbum. 

15 november 2017

Vandaag zijn wij met alle kleutergroepen naar een voorstelling geweest. De voorstelling ging over een mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept heeft. De foto's zijn te vinden in het fotoalbum

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl