Welkom bij groep 1/2A

Schooljaar 2017-2018
Leerkrachten: 1e halfjaar juffrouw Elke van Rossum (di,woe) en juffrouw Edith Meijer(ma, do, vrij) 2e halfjaar juffrouw Manon Godeke (ma, di, woe) en juffrouw Edith Meijer (do, vrij)

 
20 december 2017
Gisteren hebben wij de 2e adventsviering gevierd met de kinderen. We hebben liedjes gezongen, geluisterd naar het kerstverhaal en we hebben de 3e en 4e kaars aangestoken. Ook waren juf Manon en Juul bij de viering aanwezig. Juf Manon heeft verteld over Juul en over de verschillen tussen de geboorte van Juul en Jezus.
In de klas werken wij ook over kerst. De kerstboom staat en er worden mooie werkjes gemaakt. Ook aan de themamuur wordt flink gewerkt. Daarop kun je zien wat wij allemaal leren over de kerst en wat wij allemaal weten. De letter 'k' staat deze week centraal.29 november 2017
We zijn al druk bezig met het thema sinterklaas en zwarte piet. Kijk maar eens op onze themamuur wat wij al weten over sint en piet. We doen zelfs al een beetje aardrijkskunde want we weten waar Spanje ligt, wat de vaarroute is en hoe het weer in Spanje is. De 's' van sinterklaas, stoomboot en Spanje staat deze week centraal.
Vandaag zijn we lekker met scheerschuim bezig geweest. Met scheerschuim mochten we de baard van sinterklaas groter maken. In het fotoalbum (sinterklaas groep 1-2 A) kun je zien wat wij nog meer doen op school.


22 november 2017
Wat een geluk vandaag! We mochten vandaag pepernoten maken. Wat fijn dat zoveel mama's en papa's de pepernoten thuis willen bakken. Morgen gaan we alle pepernoten eerlijk verdelen en natuurlijk ook even proeven. De foto's zijn te vinden in het fotoalbum. 

15 november 2017
Vandaag zijn wij met alle kleutergroepen naar een voorstelling geweest. De voorstelling ging over een mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept heeft. De foto's zijn te vinden in het fotoalbum. 

8 november 2017
Wij werken over de herfst. Onze themamuur en thematafel is al goed gevuld. De letter 'r' staat centraal. De 'r' van ritseldans, regenen, regenlaars en regenjas. Onder het kopje foto's staan nog meer foto's over de herfst. Daar kunt u zien wat wij nog meer leren over de herfst.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl